Applicatie Ontwikkelaar

Mobiele telefoons en tablets worden sneller, technieken worden verder ontwikkeld en gebruikers worden veeleisender. LokaalGevonden beschikt over een ervaren applicatie ontwikkelaar die naast websites ook web-applicaties ontwikkelt. Tijdens het ontwikkelen van deze web-applicaties houden wij rekening met de nieuwe ontwikkelingen uw doelgroep. De web-applicaties bieden de specifieke functionaliteit die u zoekt en op deze manier kunnen we iedereen van maatwerk software voorzien. In het verleden hebben wij de volgende type systemen ontwikkeld:

  • Enterprise Resource Planning (ERP) systemen, bijv. voor orderverwerking, facturatie, projectbeheer, documentbeheer, financiële administratie, etc.
  • Klantbeheersystemen (ook wel Customer-Relation Management systemen, of CRM genoemd), op maat gemaakt, met wat ú belangrijk vindt om van klanten bij te houden.
  • Geografische informatie systemen (GIS)
  • Sociale media tools (web-apps die integreren met sociale media)
  • e-Commerce systemen, onze eigen Webshopmodule
  • Business Intelligence systemen, voor analyse van bedrijfsdata
  • Marketingtools

Als u functionaliteit zoekt dat niet te vinden is in standaardpakketten, is een web-applicatie op maat laten maken dé oplossing. Uw software sluit altijd precies aan bij uw wensen met een op maat gemaakte web-applicatie.

Een greep uit ons portfolio als applicatie ontwikkelaar:

CateringSoftware.nl
Applicatie Ontwikkelaar

Een nieuw softwarepakket is ontwikkeld voor de Nederlandse cateringbranche dat helpt bij het bestellen, offreren, factureren en communiceren. Cateringsoftware bestaat uit een complete web-shop inclusief verschillende handige tools. Deze tools helpen bij het automatisch genereren van boodschappenlijsten, Mise en Place lijsten, keukenlijsten, etc. Steeds meer cateraars sluiten zich aan. Bekijk de Catering Software website, met alle informatie!

SocialDipping.com
Applicatie Ontwikkelaar

SocialDipping.com – Digitale ijsvitrine voor ijssalons.

Sinds de lancering blijkt deze software meteen een hit te zijn. Het werkt als een digitale ijsvitrine waarbij de ijssalon smaken kan beheren. Per smaak kan de ijssalon aangeven of het op dat moment in de vitrine ligt waardoor de beschikbare smaken worden getoond op de website van die ijssalon. IJsliefhebbers kunnen hun favorieten smaken aanvingen en zich daarmee abonneren op een smaak. Zij ontvangen een e-mail zodra deze smaak weer beschikbaar is.

Goede communicatie is het belangrijkst bij maatwerk software. Heeft u een idee voor een web applicatie en wilt u eens vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met de applicatie ontwikkelaar en met ons!

Neem nu contact op
  • Laat hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Handleiding webshop

Voor ons webshop CMS systeem is een handleiding beschikbaar, en een aantal instructievideo’s.

Tip: bekijk de video’s in HD, door onderin het filmpje op het tandwiel icoon te klikken.

Producten aanmaken en categoriseren

Productopties instellen