Blog

Echt full-service

Naast dat LokaalGevonden websites ontwerpt en realiseert en de zoekmachine optimalisatie hiervan verzorgt, doet LokaalGevonden nog veel meer: we zijn tenslotte een full-service internetbureau. Enige tijd geleden kregen we dan ook een erg leuke opdracht binnen, namelijk ikverkoopmijnauto.com. Deze opdrachtgever wilde graag alles tot in puntjes verzorgd hebben, van het ontwerp van de website tot een op maakt gemaakte back-end applicatie. Om duidelijk te maken wat full-service internetbureau in het geval van LokaalGevonden voorstelt en wat er mogelijk is wanneer u zich bij LokaalGevonden aansluit, lichten we graag toe wat we voor ikverkoopmijnauto.com hebben verzorgd.

Logo en website

Voor ikverkoopmijnauto.com werd LokaalGevonden gevraagd een logo te ontwerpen. Naar aanleiding van de wensen van de opdrachtgever, is onze designer aan de slag gegaan met een ontwerp. Nadat het ontwerp van het logo goedgekeurd was, is onze designer begonnen met het ontwerpen van de website. Deze werd, na goedkeuring, gerealiseerd door de programmeurs van LokaalGevonden.

Maatwerk back-end applicatie

ikverkoopmijnauto.com is een website waarbij auto-eigenaren hun auto kunnen verkopen. Om het zowel de koper als de verkoper zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft LokaalGevonden een maatwerk systeem opgezet. De verkoper kan via een online formulier zijn persoonlijke gegevens invoeren en de specificaties van de auto doorgeven. In een back-end applicatie krijgt vervolgens de koper een overzicht te zien van alle aangeboden auto’s met bijhorende specificaties, foto’s en contactgegevens. Vervolgens kan de koper een bod doen, die door de verkoper geaccepteerd of afgewezen kan worden. Dit gehele systeem is door LokaalGevonden opgezet en geprogrammeerd: ook dit behoort tot onze diensten!

Search Engine Optimization

LokaalGevonden is, naast websites ontwerpen en realiseren, gespecialiseerd in Search Engine Optimization: oftewel zoekmachine optimalisatie. Door deze dienst aan te bieden, helpen wij onze klanten aan meer bezoekers wat hopelijk resulteert in een hoger conversatieratio. Voor de SEO van websites letten we op bepaalde factoren en zorgen we dat de website blijvend geoptimaliseerd is goede zoekmachine resultaten. Hier gaan we verder in op onze diensten op het gebied van SEO.

Content

Voor ikverkoopmijnauto.com verzorgde we naast het logo, het ontwerp van de website en het maatwerk back-end applicatie ook de content. We schreven verschillende teksten voor de website, o.a. om de SEO te verbeteren. Zo heeft LokaalGevonden o.a. de teksten geschreven voor de landingspagina’s waardoor deze gevonden worden door verschillende zoekmachines.

Ook maatwerk?

Zoekt u voor uw website ook een full-service internetbureau, dat verder gaat dan alleen het ontwerpen van logo’s, websites en het optimaliseren voor zoekmachine resultaten? Neem dan contact met ons op en bespreek uw wensen met ons: onze vakkundige programmeurs en designers kunnen ook voor u maatwerk leveren!

Delen

  • Laat hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Handleiding webshop

Voor ons webshop CMS systeem is een handleiding beschikbaar, en een aantal instructievideo’s.

Tip: bekijk de video’s in HD, door onderin het filmpje op het tandwiel icoon te klikken.

Producten aanmaken en categoriseren

Productopties instellen