Erkend leerbedrijf

Goed nieuws, want vanaf 30 januari 2014 hebben wij het certificaat als erkend leerbedrijf ontvangen van ECABO.

ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Ongeveer twee miljoen Nederlanders werken in deze beroepen. Tien procent van de jongeren is er voor in opleiding. ECABO is een van de zeventien kenniscentra die ons land telt. ECABO vormt de schakel tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Vanuit een gezamenlijk doel: Een arbeidsmarkt in balans voor iedereen.

Missie van ECABO

Een arbeidsmarkt in balans is geen vanzelfsprekendheid. Om het huidige niveau van welvaart en welzijn te behouden én te versterken, moeten we in Nederland blijven beschikken over goed opgeleid personeel. Vanuit deze visie legt en onderhoudt ECABO verbindingen tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven, met als missie ‘een essentiële bijdrage te leveren aan de instroom van voldoende en goed opgeleide medewerkers voor de economisch-administratieve-, ict-, en veiligheidsberoepen’.

Waarom een erkend leerbedrijf?

ECABO zorgt dat er meer evenwicht ontstaat in de scholings-, stage- en arbeidsmarkt. Met de kennis van de arbeidsmarkt en beroepen van ECABO zien ze tekorten en overschotten tijdig aankomen. Ook weten ze wat er van vakmensen gevraagd wordt, nu en in de toekomst. Ze gaan met het sectoraal bedrijfsleven en het onderwijs concreet aan de slag om kwantitatieve en kwalitatieve aansluitingsproblemen in onze sectoren te voorkomen of te verhelpen. Hierbij roepen ze bedrijven uit tot erkend leerbedrijf.

Resultaten:

  • Leerlingen kiezen een kansrijk beroep. Een beroep dat niet alleen bij hun talenten past, maar ook perspectief op werk biedt.
  • Bedrijven krijgen goedgekwalificeerde mensen aangeleverd met voldoende kennis van de praktijk en kunnen hiermee excelleren.
  • Werknemers blijven groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en in hun werk.
  • Voor de maatschappij levert dit actieve burgers op. Zo levert ECABO een bijdrage aan een arbeidsmarkt in balans voor iedereen.

LokaalGevonden hoopt hiermee studenten te kunnen ondersteunen hun capaciteiten te ontwikkelen en om grote stappen te kunnen zetten in de richting van een succesvolle baan na afloop van hun studie.

Erkend leerbedrijf Ecabo

Neem nu contact op
  • Laat hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Handleiding webshop

Voor ons webshop CMS systeem is een handleiding beschikbaar, en een aantal instructievideo’s.

Tip: bekijk de video’s in HD, door onderin het filmpje op het tandwiel icoon te klikken.

Producten aanmaken en categoriseren

Productopties instellen