Klantervaringen

De Gedenkgroep

"We zitten sinds mei 2014 bij LokaalGevonden.nl. Ze hebben onze website vernieuwd in de huisstijl van onze brochure, mobiel responsive gemaakt, een eigen bedrijfs APP en gegarandeerde TOP positie bij google. Op advies van LokaalGevonden.nl zijn wij gestopt met Google Adwords, geen hoge maandelijke kosten meer en we hebben nu zelfs het dubbele aantal bezoekers op onze website en deze bezoekers zitten ook nog eens ruim 2 minuten op onze site.


Op en top geadviseerd door hun Account Manager en hebben maandelijks contact over de statistieken van onze website en waar nodig wordt direct op geschakeld. Advies aan google Adwords gebruikers, ga eens met een van hun adviseurs praten over hoe het ook kan zonder Google Adworks!"

Marijke/Ron

Willem Schilderwerk

"Sinds september 2014 zit ik bij LokaalGevonden.nl ondanks dat mijn website pas 3 maanden oud was ben ik overgestapt naar LokaalGevonden.nl, had namelijk bij het andere bedrijf blijbaar alleen een website afgenomen en niet de vindbaarheid ervan!. Tijdens het gesprek werd dit me wel verteld, maar tijdens het belletje naar het bedrijf (opadvies van LokaalGevonden.nl) moest ik hiervoor een ander pakket afnemen! Helaas dus verkeerd ingelicht en reden voor mij om geen zaken met hun meer te doen. Ik heb dus voor LokaalGevonden.nl gekozen, maakten gelijk mijn website mobielresponsive, kreeg een eigen APP en 10 TOP positie bij Google (Schilder 's-Gravendeel, Schilder Barendrecht etc), door deze TOP posities heb ik nu wekelijks 2 offerte aanvragen! Helemaal top en een echte aanrader dit bedrijf."

Willem Schilderwerk

Kalishoek Slotenservice

"Sinds april 2014 zijn wij overgestapt van Google Adwords naar LokaalGevonden.nl. Via Google Adwords besteden wij maandelijks 750,- waar wij gemiddeld 220 bezoekers voor kregen. LokaalGevonden.nl bod ons een compleet pakket aan nieuwe website, website die mobiel responsive is, website die zich automatisch aanpast aan wat de gebruiker gebruikt Desktop/Tablet/Mobiel en daarnaast ook nog een QR code in onze eigen huisstijl, Mobiele APP en het alleer belangrijkste TOP posities bij Google. Het mooie van LokaalGevonden.nl is dat ze dit slechts doen voor 1 ondernemer in de zijn/haar werkgebied in de branche.


Door in zee te gaan met LokaalGevonden.nl waren wij in één keer voor onze Online en Mobiele toekomst van ons bedrijf, worden we nu maandelijks ruim 275 keer gevonden en is het ons kostenplaatje in de maand met 50% minder geworden. Echt een aanrader LokaalGevonden.nl

Willem/Wijnand

  • Laat hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Handleiding webshop

Voor ons webshop CMS systeem is een handleiding beschikbaar, en een aantal instructievideo’s.

Tip: bekijk de video’s in HD, door onderin het filmpje op het tandwiel icoon te klikken.

Producten aanmaken en categoriseren

Productopties instellen