Logo ontwerpen

Bent u op zoek naar een logo dat perfect bij uw bedrijf en de stijl van uw bedrijf past? Lees dan snel verder.

Een logo is erg belangrijk want die zorgt voor de eerst indruk. Deze eerste indruk zorgt er namelijk voor dat uw klanten voor uw diensten kiezen en niet voor die van een ander. Een logo draagt voor een groot deel bij aan deze eerste indruk en daarom moet deze professioneel zijn, maar ook persoonlijk en gemakkelijk toe te passen.Uw klanten herkennen uw bedrijf, uw kwaliteit en service aan een beeldmerk. Dankzij dit beeldmerk zien klanten gemakkelijk dat ze te maken hebben met het goede bedrijf en weten ze dat ze goede kwaliteit kunnen verwachten. Uw eigen logo is eigenlijk het gezicht van uw bedrijf.

Logo ontwerpen

Een Logo ontwerpen is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo ontwerpen is dat het de doelgroep (uw klanten) moet aanspreken.

Tijdens een afspraak kun u al uw wensen bespreken met ons. Naar aanleiding van uw wensen maakt onze designer maker een voorstel voor uw logo. Met uw feedback gaan we dan aan de slag totdat u tevreden bent met het resultaat.U krijgt uw bedrijfslogo in diverse bestandsformaten aangeleverd en deze zijn dan volledig uw eigendom. U kunt met de door ons aangeleverde bestanden overal terecht voor drukwerk of andere (digitale) uitingen.

Ook kunnen wij met uw logo een doorvertaling maken naar een complete huisstijl. Dan heeft u meteen een totale professionele uitstraling naar uw klanten. Met een complete huisstijl krijgt u ook een ontwerp voor een visitekaartje, enveloppen en briefpapier.

Zie onderstaande logo’s die zijn ontworpen door LokaalGevonden:

logo ontwerpen

logo ontwerpen

logo ontwerpen

logo ontwerpen
Wilt u een logo laten ontwerpen door LokaalGevonden? Neem dan nu contact met ons op!

 

Neem nu contact op
  • Laat hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Handleiding webshop

Voor ons webshop CMS systeem is een handleiding beschikbaar, en een aantal instructievideo’s.

Tip: bekijk de video’s in HD, door onderin het filmpje op het tandwiel icoon te klikken.

Producten aanmaken en categoriseren

Productopties instellen