WE MAKEN MOOIE DINGEN.

TOT IN DE PUNTJES VERZORGD: EEN WEBSITE OP A-LOCATIE.

WE MAKEN MOOIE DINGEN.

TOT IN DE PUNTJES VERZORGD: EEN WEBSITE OP A-LOCATIE.

Website

Geschikt voor desktop, tablet en mobiel

Internet wordt steeds mobieler en de eindgebruiker van uw website blijft natuurlijk niet achter. Bij LokaalGevonden zijn we sterk overtuigd dat responsive webdesign de oplossing biedt om alle gebruikers optimaal te bedienen. Alle websites en webshops worden daarom ontwikkeld in responsive design en ontwerpen wij voor u een mobiele app: zo is uw website geoptimaliseerd voor elke gebruiker.

Lees meer

Webshop

Online uw verkoop stimuleren? Wij ontwerpen voor u een webshop waarbij structuur, looppad en het aanbod perfect op elkaar aansluiten. Bovendien zijn onze webshops responsive en zoekmachinevriendelijk opgebouwd: dit biedt u een goede positie in Google, hogere conversies en een voorsprong op uw concurrenten.

Lees meer

SEO

Om bezoekers te kunnen genereren via zoekmachines als Google dient uw website met de juiste zoekwoorden op een hoge positie te staan. Met behulp van onze SEO expertise zorgen wij ervoor dat uw vindbaarheid zal vergroten. Dit levert u de juiste en meer relevante bezoekers op, wat tot conversie-verhoging zal leiden.

Lees meer

Logo

Een logo moet passend, tijdloos en herkenbaar zijn. Onze grafische vormgevers ontwerpen graag voor u een logo dat voldoet aan uw wensen en past bij uw bedrijf. In samenwerking met u kunnen onze grafische vormgevers ook uw huisstijl en alle uitingen (flyers, briefpapier, brochures) verzorgen.

Lees meer
  • Laat hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Handleiding webshop

Voor ons webshop CMS systeem is een handleiding beschikbaar, en een aantal instructievideo’s.

Tip: bekijk de video’s in HD, door onderin het filmpje op het tandwiel icoon te klikken.

Producten aanmaken en categoriseren

Productopties instellen