Webapp

Omdat wij het beste willen voor onze klanten, ontwikkelen we onze webapp op basis van Hybride. De basis van Hybride is opgebouwd zoals een app en daarnaast wordt een deel van de inhoud gevuld door een website. Dit zorgt voor de vrijheid en flexibiliteit van een webapp en de kracht en het gemak van de plaatsing in een store. De mobiele webapps zijn websites die werken op alle apparaten. Dit wordt ook wel een responsive website genoemd. Responsive Webdesign is een manier waarbij geprobeerd wordt de website zo goed mogelijk zichtbaar te maken voor gebruikers van verschillende apparaten en schermformaten. Hierbij reageert de content op het toestel waarop het wordt weergegeven. Er ontstaat een ervaring die beter past bij de manier waarop een website wordt bezocht. Responsive Webdesign is een investering in de toekomst. Er wordt steeds meer gesurft naar website met mobiele telefoons, Ipads en natuurlijk de smart tv’s. Daardoor is het handig als de website zich aanpast aan de schermresolutie. Met de ontwikkeling van HTML5 en CSS3 is dit een krachtige manier om in één keer voor alle platformen te ontwikkelen.

Vindbaarheid van de webapp

De apps zijn ook erg makkelijk te vinden, zeker als de website hoog scoort in Google. Met één klik op het zoekresultaat zal de bezoeker uitkomen bij de app. Deze webapp wordt automatisch ondersteund door Apple. Zodra een bezoeker op de website komt, zal er een melding te zien zijn zoals in het onderstaande plaatje. Omdat Android apparaten dit niet ondersteunen zal de app ook in de Google Play Store geplaatst worden. Klik hieronder op het logo van Google Play voor een voorbeeld.

 

Google Play - Webapp

Heeft u interesse in een webapp van LokaalGevonden? Neem nu contact met ons op voor een afspraak, de omschrijving van de Webapp wordt dan door onze Accountmanager met u doorgesproken.

Neem nu contact op
  • Laat hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Handleiding webshop

Voor ons webshop CMS systeem is een handleiding beschikbaar, en een aantal instructievideo’s.

Tip: bekijk de video’s in HD, door onderin het filmpje op het tandwiel icoon te klikken.

Producten aanmaken en categoriseren

Productopties instellen