Webapplicatie laten ontwikkelen

Waarom een webapplicatie laten ontwikkelen? Binnen LokaalGevonden werken ervaren software ontwikkelaars. Naast websites bouwen we dus graag webapplicaties die specifieke functionaliteit biedt die u zoekt. Zo hebben wij in het verleden de volgende type systemen ontwikkeld:

  • Enterprise Resource Planning (ERP) systemen, bijv. voor orderverwerking, facturatie, projectbeheer, documentbeheer, financiële administratie, etc.
  • Klantbeheersystemen (ook wel Customer-Relation Management systemen, of CRM genoemd), op maat gemaakt, met wat ú belangrijk vindt om van klanten bij te houden.
  • Geografische informatie systemen (GIS)
  • Sociale media tools (web-apps die integreren met sociale media)
  • e-Commerce systemen, onze eigen Webshopmodule
  • Business Intelligence systemen, voor analyse van bedrijfsdata
  • Marketingtools

Een webapplicatie op maat maken is interessant als u functionaliteit nodig hebt dat u niet in standaardpakketten kunt vinden. Met een op maat gemaakte webapplicatie sluit uw software altijd precies aan bij uw wensen.

Waarom een webapplicatie laten ontwikkelen?:

CateringSoftware.nl

Webapplicatie laten ontwikkelen
Cateringsoftware is een nieuw softwarepakket voor de Nederlandse cateringbranche dat hen helpt met bestellen, offreren, factureren, en communiceren. Het bestaat uit een complete webshop, en allerlei handige tools als het automatisch genereren van boodschappenlijsten, Mise en Place lijsten, keukenlijsten, maaklijsten, etc. Inmiddels zijn er al meerdere cateraars aangesloten. Bekijk de Catering Software website, met alle informatie!

SocialDipping.com
Webapplicatie laten ontwikkelen
SocialDipping.com – Digitale ijsvitrine voor ijssalons. Het blijkt meteen een hit te zijn, sinds de lancering. Het systeem werkt als een digitale ijsvitrine. De ijssalon kan smaken beheren, en per smaak aangeven of het op dat moment in de vitrine ligt. Deze beschikbare smaken worden dan getoond op de website van de ijssalon, in stijlvolle bakjes. IJsliefhebbers kunnen zich abonneren op een smaak, door hun favoriete smaken aan te vinken. Als deze smaak dan weer beschikbaar is, ontvangen ze een emailtje.

Bij maatwerk draait het om goede communicatie. Dus wilt u een webapplicatie laten ontwikkelen, en wilt u eens vrijblijvend hierover brainstormen of praten, dan is dat geen probleem. Neem dan vooral contact met ons op!

Neem nu contact op
  • Laat hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Handleiding webshop

Voor ons webshop CMS systeem is een handleiding beschikbaar, en een aantal instructievideo’s.

Tip: bekijk de video’s in HD, door onderin het filmpje op het tandwiel icoon te klikken.

Producten aanmaken en categoriseren

Productopties instellen