Webshop laten bouwen

Webshop laten bouwen? Waarom niet door LokaalGevonden?

De uitstraling van een webwinkel moet perfect zijn, net zoals bij een fysieke winkel. Bepaalde aspecten moeten perfect op elkaar aansluiten zoals de structuur, het looppad en het aanbod. Het product van de bezoeker zijn of haar keuze moet binnen enkele klikken te bestellen zijn. De webshops die ontworpen zijn door LokaalGevonden zijn 100 procent zoekmachinevriendelijk opgebouwd en zijn automatisch mobiele webshops. Hierdoor bent u verzekerd van een toppositie in Google, hogere conversie en een voorsprong op de concurrentie! Een webshop laten bouwen door LokaalGevonden levert dus alleen maar voordelen op! Met een ervaren team van graphic designers, web designers & software ontwikkelaars kunnen wij een op maat gemaakte webshop voor u ontwikkelen.

Webshop laten bouwen

Webshop bouw, marketing en optimalisatie

Om uw potentiële klanten beter te bereiken, te interesseren en te converteren van bezoeker naar klant, bieden wij u een compleet pakket aan. Wij bieden u een op maat gemaakte webshop, vanaf de bouw en marketing tot aan de optimalisatie. Op deze manier ontvangt u meer bezoekers en hierdoor meer waarderingen en meer orders.

 

Responsive webshop

Een webshop laten bouwen die op elk apparaat weergegeven wordt? Responsive Webdesign is een manier waarbij geprobeerd wordt de webshop zo goed mogelijk zichtbaar te maken voor gebruikers van verschillende apparaten en schermformaten. Hierbij reageert de content op het toestel waarop het wordt weergegeven. Er ontstaat een ervaring die beter past bij de manier waarop een webshop wordt bezocht. Een Responsive Webshop is een investering in de toekomst. Er wordt steeds meer gesurft naar webshops met mobiele telefoons, Ipads en natuurlijk de smart tv’s. Daardoor is het handig als de webshop zich aanpast aan de schermresolutie.

 

Wilt u meer informatie over een webshop gemaakt door LokaalGevonden of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op
  • Laat hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Handleiding webshop

Voor ons webshop CMS systeem is een handleiding beschikbaar, en een aantal instructievideo’s.

Tip: bekijk de video’s in HD, door onderin het filmpje op het tandwiel icoon te klikken.

Producten aanmaken en categoriseren

Productopties instellen