Website laten maken Breda

Website laten maken Breda? Waarom niet door LokaalGevonden?

De uitstraling van een website moet net zoals bij een winkel perfect zijn. De informatie die een bezoeker zoekt moet binnen enkele klikken te vinden zijn. De websites die ontworpen zijn door LokaalGevonden zijn 100 procent zoekmachinevriendelijk opgebouwd en zijn automatisch mobiele websites. Hierdoor bent u verzekerd van een toppositie in Google en dus een voorsprong op de concurrentie! Een website laten bouwen door LokaalGevonden levert dus alleen maar voordelen voor u op! Met een ervaren team van graphic designers, web designers, SEO specialisten en linkbuilders kunnen wij een op maat gemaakte website voor u ontwikkelen. De website zal compleet gemaakt worden met professionele beelden en teksten in uw eigen stijl. wij hebben veel ervaring met het creëren en bouwen van professionele website in alle soorten en maten. Dus wil u een website laten maken door LokaalGevonden? Lees dan verder.

Responsive Webdesign

Website laten maken Breda? Een website moet natuurlijk altijd goed op elk apparaat weergegeven worden? Responsive Webdesign is een manier waarbij geprobeerd wordt de website zo goed mogelijk zichtbaar te maken voor gebruikers van verschillende apparaten en schermformaten. Hierbij reageert de content op het toestel waarop het wordt weergegeven. Er ontstaat een ervaring die beter past bij de manier waarop een website wordt bezocht. Een Responsive Website is een investering in de toekomst. Er wordt steeds meer gesurft naar websites met mobiele telefoons, Ipads en natuurlijk de smart tv’s. Daardoor is het handig als de website zich aanpast aan de schermresolutie.

website laten maken Breda

CMS Website op maat

Website laten maken Breda bij LokalGevonden? Content staat voor alles wat u online publiceert, van teksten tot foto’s, van muziek tot films en documenten. Om al deze content bij te houden zijn er Content Management Systemen ontwikkeld (CMS). Door deze systemen heeft u zelf het beheer over de inhoud. Deze systemen maken het makkelijk voor iedereen om deze content te beheren waardoor u niet afhankelijk bent van anderen. U zal op deze manier geen factuur ontvangen na elke wijziging die u maakt. Daarom hoort CMS tot de standaardfuncties op de websites die wij ontwikkelen.

Hoog in Google

Google verwerkt 1,2 triljoen zoekopdrachten per jaar. Dit is omgerekend 3,5 biljoen zoekopdrachten per dag en dus 40,000 zoekopdrachten per seconde (Internetlivestats,2015). Verder kijkt 98% van de bezoekers niet verder dan de eerste pagina van Google (BC, 2012). De volgorde in zoekresultaten kan vergeleken worden met traditionele marketing (Avanso&Karimi,2014). De volgorde tijdens het reclame blok op TV of radio, de volgorde van advertenties in kranten of tijdschriften, en de volgorde van de zoekresultaten in Google, het komt allemaal op hetzelfde neer.  Daarom is het erg belangrijk om op de eerste pagina te staan in Google. Door deze Google toppositie te behalen en te behouden genereert u klanten en leads via het internet. Wij zullen daarom de website zo opzetten dat deze optimaal toegankelijk is voor zowel bezoekers als zoekmachines. Hierdoor zult u altijd op de eerste pagina staan bij de voor u belangrijke zoekwoorden.

Website laten maken Breda door LokaalGevonden? Neem dan contact met ons op.

Neem nu contact op
  • Laat hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Handleiding webshop

Voor ons webshop CMS systeem is een handleiding beschikbaar, en een aantal instructievideo’s.

Tip: bekijk de video’s in HD, door onderin het filmpje op het tandwiel icoon te klikken.

Producten aanmaken en categoriseren

Productopties instellen