WordPress plugin ontwikkelen

Content Management Systeem

Een website laten bouwen door LokaalGevonden? Content staat voor alles wat u online publiceert, van teksten tot foto’s, van muziek tot films en documenten. Om al deze content bij te houden zijn er Content Management Systemen ontwikkeld (CMS). Door deze systemen heeft u zelf het beheer over de inhoud. Deze systemen maken het makkelijk voor iedereen om deze content te beheren waardoor u niet afhankelijk bent van anderen. U zal op deze manier geen factuur ontvangen na elke wijziging die u maakt. Daarom hoort CMS tot de standaardfuncties op de websites die wij ontwikkelen.

WordPress

WordPress is in 2003 gestart om het publiceren van tekst op het web gemakkelijker te maken, de eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien maken vele webloggers de overstap om WordPress te gebruiken en is WordPress uitgegroeid tot één van de grootste open source projecten op het web. De WordPress gemeenschap biedt een grote reeks aan templates en plugins aan. Wij zijn volledig thuis binnen de WordPress omgeving. Zo kunnen wij altijd op maat een plugin voor u ontwikkelen, zodat we functionaliteit op uw website kunnen bieden die precies aansluit bij uw wensen.

wordpress plugin ontwikkelen

WordPress plugin ontwikkelen

Om een plugin te laten ontwikkelen is een gedegen kennis van WordPress noodzakelijk. Een WordPress plugin ontwikkelen is voor onze software ontwikkelaars een fluitje van een cent. Indien het om een innovatieve, vernieuwende plugin gaat is het zelf mogelijk om deze te verkopen! Als u dus een ontwikkelpartner zoekt, bent u bij onze software ontwikkelaars aan het juiste adres. LokaalGevonden heeft namelijk een team dat ervaren is met WordPress en PHP, en hebben in het verleden al dikwijls plugins ontwikkeld.

Uw eigen WordPress plugin ontwikkelen? Neem contact op met ons voor persoonlijk advies en een offerte op maat. Wij denken hier graag in mee, en u kunt direct met onze technische mensen een vrijblijvend gesprek aangaan.

Neem nu contact op
  • Laat hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Handleiding webshop

Voor ons webshop CMS systeem is een handleiding beschikbaar, en een aantal instructievideo’s.

Tip: bekijk de video’s in HD, door onderin het filmpje op het tandwiel icoon te klikken.

Producten aanmaken en categoriseren

Productopties instellen